Welness

Acasa → Wellness

PESTE 22
ANI DE ACTIVITATE
MATERIALE DE CALITATE
GARANȚIE
2 ANI
ASISTENTĂ
10 ANI

Welness

Bunăstarea este o condiție prealabilă pentru o viață mai bună, pentru a găși armonia, care este baza oricărei forme de echilibru.

Într-un hotel, un centru de fitness, un centru de recreere, sau la domiciliu, aveți posibilitatea să creați un mod foarte eficient de a combate stresul și de a îmbunați sănătatea mentală și fizică.

Sport Project oferta de echipamente și accesorii pentru wellness și va poate ajută să proiectați și să implementati un centru de wellness, care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră.

Cu experiență noastră suntem capabili de a realiza un superb complex de saune, băi de aburi și solar, prin soluții inovatoare, cum ar fi căldări, băi publice special create pentru nevoi specifice, băi turcești , băi române și ceață rece.

Hidromsaj

Bunăstarea este o condiție prealabilă pentru o viață mai bună, pentru a găși armonia, care este baza oricărei forme de echilibru.

Într-un hotel, un centru de fitness, un centru de recreere, sau la domiciliu, aveți posibilitatea să creați un mod foarte eficient de a combate stresul și de a îmbunați sănătatea mentală și fizică.

Sport Project oferta de echipamente și accesorii pentru wellness și va poate ajută să proiectați și să implementati un centru de wellness, care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră.

Cu experiență noastră suntem capabili de a realiza un superb complex de saune, băi de aburi și solar, prin soluții inovatoare, cum ar fi căldări, băi publice special create pentru nevoi specifice, băi turcești , băi române și ceață rece.

De asemenea, cunoscute sub numele de băi turcești este că o saună „o curățare rituală” cu aer foarte umed pentru a promova eliminarea toxinelor prin piele. Ideal pentru eliminarea stresului, da frumusețe corpului tău. 

Că și în cazul saunelor, există diferite modele pentru toate cerințele de spațiu cu tot controlul și reglarea cantității de abur și de temperatura.

Baia de aburi, generatoare de aburi poate fi, de asemenea, construită în întregime din cărămidă, echipat cu unul dintre generatoarele noastre de abur, în conformitate cu instrucțiunile noastre și foile de date va fi foarte ușor de a crea un mediu pe placul dumneavoastră, funcțional și în condiții de siguranță.

Baie turcească din zidărie

Sport Project construiește cărămidă acoperită cu mozaic, care poate fi personalizat de către client cu orice logo-uri proiectate și fabricate în mozaic. Saună construită de noi poate fi, de asemenea, completată cu fibră optică pentru cromoterapie, generatoare de abur cu control de la distanță de până la 100m și chiar și cabine de dus, chiuvete, fântâni și distribuitoare automate de esențe etc.

Baie turcească din prefabricate

Pentru a completă gama noastră de băi turcești folosim și structuri prefabricate realizate din fibră de sticlă cu auto-susținere la baza. Această gama include modele cu dimensiuni standard și modele modulare pentru a satisface nevoile diferite și constrângerile de spațiu. Există multe accesorii complementare pentru saune și băi de aburi.

Băi române

Chiar și astăzi, după două mii de ani, baia română continuă să fie o oază de sănătate. S-au schimbat de atunci materialele și echipamentele, dar nu neapărat benefic și sănătos. Baia română este organizată în camere, la temperaturi diferite, vom porni de la Laconicum (saună), căldură uscată aproximativ 75/80° C.

Vom trece apoi la Calidarium de abur și de apă fierbinte, apoi mediul Tiepidarium temperatura medie pentru a se asigura că organismul se adaptează încet la temperatura camerei, evitând efectele nocive cauzate de schimbarea bruscă de la cald la frig. Calidarium mare, frigidarium care este ultimul pas. Frigidarium este echipat cu cazi reci cu apă rece, de care să va bucurați preț de câteva secunde. În băile române sunt, de asemenea, zone de relaxare, care, astăzi că și în trecut, sunt locuri de magie și de plăcere.

Băi de aburi

Dușuri

Cabina de dus scotiana
Aceasta este o cabina de dus verticala la 360° in cazul in care persoana este situata in centru si este supusa la jeturi alternante reci si calde.

Cabina de dus aromatica
Cabina de dus aromatic prevede utilizarea unor esente si apa la o temperatura de aproximativ 36° C, in plus beneficiaza de cromoterapie cu alb si portocaliu.

Rece de ceata
Apa rece iese prin duze speciale, spray creand doar o ceata rece la care persoana este expusa cateva minute.

Roata Kneipp
Este o modalitate prin care care se scalda picioarele deasupra gleznei, acest tratament este, in general, format din patru tavi la temperaturi diferite si alternative.

Sport Project are o gama de modele de diferite forme și dimensiuni, de la mașini mici la mari centre de saună și săli de sport, toate caracterizate prin aceleași caracteristici și calitate a materialelor.

Saune adaptate

Sport Project, de asemenea, proiectează și produce saune personalizate și experții săi va vor consilia cu privire la plasarea corectă a saunei în casă dumneavoastră sau în centrul vostru.

Generatoare de căldură

Saunele noastre sunt echipate cu încălzitoare. Versiunea originală finlandeză asigura durabilitate, securitatea, viteză de încălzire prin panoul de control total electric sau electronic. Acest tip de generator poate fi, de asemenea, instalat spre a dota saune vechi existente sau saune construite acasă.

Noi oferim de la modelul clasic la modern complet închis, cu uși de sticlă de mari dimensiuni și accesorii. Toate modelele pot fi echipate cu lămpi cu tensiune, cromoterapie sau fibră optică, cu efecte de iluminare diferite, cum ar fi cerul înstelat.

Saună

Centre wellness

Sport Project se ocupă cu proiectarea și construcția de stațiuni, în special pentru crearea de zone dedicate hidroterapiei, în toate aspectele sale. Departamentul nostru de inginerie a proiectează și construiește centre cu cele mai moderne tehnologii aplicate pentru sănătate cu apă, de la piscine la jacuzzi și saune, termojet și băi turcești.

De milenii, apă de mare este considerată a fi un aliat valoros pentru frumusețe și bunăstare. Datorită conținutului de sare și prezența materiei organice biogene, apă marii a fost întotdeauna o sursă inepuizabilă de beneficii pentru întregul organism.

În special, termenul de talasoterapie indică folosirea că o componentă preventivă și de reabilitare a mediului marin: apă, climă, atmosfera, nisipul, nămolul și algele. Apă de mare, datorită densității sale, permite o varietate de activități fizice mai ușor și mai intens executabil, într-un mediu non-traumatic.

Un ciclu de talasoterapie corectă ar trebui să includă o serie de tratamente integrate unele cu altele, inclusiv, printre altele, următoarele domenii: detoxifiere, alimentație, activități de reabilitare și echilibrul psihofizic. Personalul tehnic al Sport Project este în măsură să ofere consultanță, proiectare și implementare, inclusiv centre la cheie, echipate complet cu toate echipamentele de pe piață de astăzi în acest domeniu.

Piscinele construite cu Sport Project sunt rezultatul dezvoltării continue a studiilor, proiecte și experiențe profesionale a mai multor departamente unite în obiectivul de a oferi o calitate în fiecare detaliu:

 • medicale – orientate spre formarea de fizioterapie;
 • arhitectură specializată, structurală și funcțională a instalațiilor de înot de la toate nivelurile;
 • experți electricieni în bazine de înot pot satisface nevoile speciale ale piscine terapeutice.

Designul își propune să creeze un spațiu pentru activitate motorie în apă. „Piscina” se realizează într-un mod-stație de exerciții de apă în raport cu obiectivele de relaxare, wellness fiind și o adevărată hidroterapie, cu o metodologie clară și dovedită.

Câteva exemple de măsuri care pot articula hidroterapia:

 • Pasarela pe un plan înclinat de pietre rotunjite și ușoare de baie;
 • Jeturi de apă de deasupra;
 • Iluminat cu apă de jos;
 • Sursă pentru îngrijire și masaj cu jeturi de pe lateral;
 • Sursă de energie cu jeturi din partea de jos;
 • Cadă de baie vortex;
 • Zona pentru a primi tehnici de masaj și de a efectua gimnastică în apă;
 • Baie cu cascadă;
 • Sesiuni de masaj;
 • Gheizer;
 • Swan;
 • Ciupercă;
 • Apă sub form de lama;
 • Paturi pentru masaj cu aer;
 • Rău

Bazine de inot