Structuri Metalice

Acasa → Structuri Metalice

Structuri de otel tratate anticoroziune Prin zincare la cald

Structurile metalice sub forma de arce se dovedesc a fi alegerea castigatoare in ceea ce priveste rezistenta si stabilitatea raportate la masa lor. Prin arhitectura lor, ofera o solutie facila pentru constructii de mari dimensiuni iar in ceea ce priveste costul de construire per metru patrat, ele sunt ideale in diverse sectoare ale industriei. Prin natura lor cosntructiile realizate cu structuri metalice arce se dovedesc a fi efciente cand vine vorba de protectie impotriva intemperiilor dar si ca grad de iluminare si aerisire.

Ingeniozitate geometrica si concept modern cu rezistenta sporita

Structurile geodezice sunt alcatuite din elemente metalice care sunt asamblate intre ele printr-un sistem de imbinari ajustabile. Barele structurii geodezice sunt zincate la cald pentru a prelungirea exponentiala a duratei de viata a constructiei. Constructia permite iluminare eficienta a spatiului inteior prin acoperirea ei cu o membrama translucida.

Proiecte la cheie de baloane presostatice
inclusiv fundatie si accesorii

Datorita generatorului de aer cald conectat la membrana PVC ignifuga se introduce aer cald sau rece in functie de necesitate in interiorul balonului presostatic pana cand acestea ajunge sa sustina greutatea membranei prin presiunea aerului din interior resimtia ca o usoara suprapresiune, diferenta intre presiunea atmosferica si cea din balon fiind foarte mica datorita greutatii reduse pe metru patrat a membranei.