Piscine rezidențiale

Acasa → Piscine rezidențiale

Piscine rezidențiale

Proiectarea unui bazin înseamnă nu doar inventarea unei zone de divertisment în jurul valorii de casă sau la plajă, înseamnă, de asemenea, să găsească și evidenteze un spațiu în care se face amenajarea teritoriului. Formă de piscină devine un personaj care reflectă și promovează proiectarea și organizarea spațiului în jurul valorii de familie.

Alegerea materialelor poate reflectă tipurile de construcție a casei, garduri, ziduri și bulevarde. Considerată în mod corespunzător recompensă spațială în jurul locației, piscină este o parte integrantă și îmbunătățește calitatea clădirii, atât din punct de vedere estetic, cât și prestigiul și valoarea activelor imobiliare.

Sport Project este un partener ce oferă consultanță și asistență în alegerea și proiectarea zonei de piscină și grădina, în strictă conformitate cu bugetul aferent.

Pentru proiectare folosește metodele tradiționale de desen și foto-realiste tehnici de randare pe calculator, în scopul de a ilustra mai bine rezultatul propus.

Organizarea șantierului, pregătirea desenelor precise și vizitele specifice, frecvente ale tehnicienilor fac procesul tehnologic foarte simplu și rapid.

Calitatea materialelor și a componentelor, îngrijirea instalației, pregătirea manualelor complete, un program de întreținere periodică va va oferi un mediu profesional și relaxant.

PESTE 22
ANI DE ACTIVITATE
MATERIALE DE CALITATE
GARANȚIE
2 ANI
ASISTENTĂ
10 ANI

Construcții piscine rezidențiale / piscine comerciale / piscine aqua park / piscine pensiuni / piscine hoteluri