Piscine Olimpice

Acasa → Piscine Olimpice

Proiectare si Constructii Piscine Olimpice

Proiectarea piscinelor olimpice are in vedere si spatiul inconjurator existent si se va face in asa fel incat piscina olimpica sa se integreze armonios

Gestionarea economica a instalatiilor sportive este un echilibru dificil intre cost si atractie pentru utilizatori, deoarece numai cele de inalta frecventa asigura venituri.

In consecinta, functionalitatea, usurinta de management, tehnologie, aspect modern si atractiv, trebuie sa fie verificate cu mare grija cu ajutorul designerilor si expertilor tehnici. Apa unei piscine de sport trebuie sa indeplineasca anumite valori, chimice, fizice si microbiologice in conformitate cu reglementarile de sanatate.

Acest lucru necesita sisteme fiabile si eficiente, cu o atentie deosebita in special de filtrare – doza de produse chimice. Angajamentul financiar din partea managerului unei facilitati de sport necesita, un efort din partea celor care ar crea o astfel de sarcina in acest domeniu.

Sport Project este deosebit de atent la acest aspect, si actioneaza ca un consultant pentru antreprenori sau institutii care doresc sa se apropie de lumea inotului de performanta, propune noi facilitati sau structuri existente. Sport Project este la indemana pentru a oferi solutii la nevoi diferite, in stricta conformitate cu disponibilitatea bugetului.

 

PESTE 22
ANI DE ACTIVITATE
MATERIALE DE CALITATE
GARANȚIE
2 ANI
ASISTENTĂ
10 ANI

Construcții piscine rezidențiale / piscine comerciale / piscine aqua park / piscine pensiuni / piscine hoteluri