Accesorii Piscine

Acasa → Accesorii Piscine

Accesorii piscine
rezidențiale

Sport Project vine întâmpinarea clienților săi cu o gama variată de produse pentru piscină dumneavoastră sau pentru grădina.

Accesoriile pentru piscină se împart în două categorii. Una care vizează confortul și în același timp da un plus de estetică mediului înconjurător piscinei compus din:

– șezlonguri din cere mai vaiate tipuri și modele
– umbrele de soare de diferite mărimi și forme
– mese
– scaune

Altă categorie ar fi cea a produselor care ajută la menținerea și întreținerea piscinei. Dintre acestea în primplan se află roboții de piscină de diferite mărimi și forme care curată suprafață piscinei de eventualele depuneri ce se pot găși pe pereții piscinei.

Accesoriile pentru grădina aduc un plus decorativ și de confort grădinii dumneavoastră culorile calde, în nuanțe de verde sau cafea sînt alese să se potrivească cel mai bine în context, simulând astfel elementele din natură cum ar fi lemnul și piatră.

Accesorii grădina

Gama variată a accesoriilor destinate grădinii dumneavoastră fac din Sport Project partenerul pe care vi-l doriți. Produsele noastre sunt special concepute să contribuie atât la utilarea corespunzătoare și eficientă a spațiului dinprejurul casei cât și la îmbunătățirea estetică a acestuia.

Mese de toate tipurile, mese care se pot extinde, o gama variată de stiluri diferite de scaune, vin să întregească aspectul grădinii dumneavoastră. Specialiștii noștri va vor ajută să alegeți cea mai bună soluție, în funcție de nevoile dumneavoastră și de ambientul spațiului pe care doriți să îl utilati.

PISCINE
REZIDENȚIALE
PISCINE
PENSIUNI
PISCINE
TERAPEUTICE
PISCINE
OLIMPICE