OFERTA PISCINE DE ORICE TIP
ACCESORII BAZE DE AGREMENT
Baze sportive & aquapark
baze-sportive-aquapark
Catalog SPORTproject
catalog sportproject

Despre noi

f-icon
Echipa Sport Project este alcatuita din specialisti cu experienta in domeniul piscineor si facilitatilor sportive printre care se numarara terenuri de sport, terenuri de fotbal, bazine de inot, aqua-parcuri etc.

Piscinele create de Sport Project incanta si transforma ambientul intr-un loc propice placerii de a trai. Construita pentru a seduce, piscinele Sport Project sunt o creatie in care materialele de constructie si tehnica moderna concureaza cu maiestria artistilor constructori.

Sport project construieste piscine de la stadiul de proiect pana la echiparea lor cu accesoriile necesare si acorda asistenta atat pe parcursul derularii intregului proiect cat si dupa terminarea lui.

Inca de la inceput specialisti de la Sport Project va vor ghida in alegerea formei si dimensiunii piscinei care trebuie sa se incadreaze cel mai bine in peisaj si care, de asemenea, trebuie sa va reprezinte.

Gama larga de materiale de constructie, gresie si roca, dar si accesoriile si echipamentele de cea mai buna calitate va vor pemite sa creati o piscina originala si unica. Sport Project lucreaza doar cu materiale de cea mai buna calitate, testate.